Bacaan
Hangat
Terkini
Viral

30 Kegunaan Vaseline Yang Ramai Tak Tahu, Tips Cantik Bajet Untuk Anda, Wajib Cuba

Ditulis oleh Sha Rossa, 1 Apr 2018

Tak pernah sangka, banyak rupanya kegunaan produk Vaseline ini. Mesti ramai yang ingat sapu-sapu kat bibir je untuk lembutkan bibir kan, tapi rupanya kebaikannya lebih dari itu.

Perkongsian seorang pengguna twitter @tyyusoff mungkin boleh buatkan anda rasa teruja untuk menggunakan produk ini. Menurut gadis ini, banyak fungsi Vaseline bagi golongan wanita untuk mencantikkan diri secara 'bajet' khususnya golongan student. Penulis pun baru tahu, tak sabar nak cuba semua.

Jom kita tengok 30 kegunaan vaseline seperti di bawah ini. Selamat mencuba semua !


30 Kebaikan Vaseline :











Letak kat jerawat dan parut memang jadi seperti tweet kat bawah nie. Yang penting korang jangan malas okay !
Sekiranya anda berminat untuk jimatkan kredit telefon anda boleh tekan sini.
Blogger ( 1 ulasan )
  1. AJOQQ menyediakan 8 permainan yang terdiri dari :
    Poker,Domino99 ,BandarQ,BandarPoker,Capsa,AduQ,Sakong,Bandar66 ( NEW GAME )
    Ayo segera bergabung bersama kami di AJOQQ :)
    Bonus : Rollingan 0.3% dan Referral 20% :)

    BalasPadam

Sedang Hangat

©2014 Siakapkeli