Bacaan
Hangat
Terkini
Viral

Tutorial Buat Album Gambar Sendiri Dengan Hanya Bermodalkan RM1

Ditulis oleh farra vy, 10 Jan 2018

Melangkah ke era 2020 cuci gambar 4R atau 3R hampir tak dah tak 'relevan' kerana membabitkan kos yang agak mahal dan tempoh masa siap pun lama.  Tambah pula sekarang semuanya digital, beli tiket pun digital, bayar barang pun digital, senang jimat masa sambil baring tengok tv pun boleh buat.

Perkongsian daripada Nadia Mustaffa merupakan salah satu cara paling mudah dan jimat duit kalau ada diantara anda yang ingin mengumpul koleksi gambar fizikal tapi dengan photobook. Cetak dan siap! Photobook juga sesuai sebagai hadiah perkahwinan sahabat handai anda.  Memorikan kenangan kedua pasangan didalam sebuah buku.  Style kan? Murah pun murah.  Jom ikuti perkongsian daripada Nadia untuk menghasilkan photobook dengan harga RM1.

Cara buat Photobook RM1


Cover dia hard cover tauu. Memang berbaloi lah

Best tau buat photobook rm1 ni. Harga asal rm79. Bila ada diskaun code jadi rm1 tauu. Disc kod tu berubah berubah. Kena check email bila dah install apps.

Macam sekarang sila guna disc kod : MERRYBOOK
( tak tahu sampai bila valid tapi guna pada 8/1/18 masih valid )

Step step:

1- Install PHOTOBOOK Apps Dekat Phone (Google Play dan App Store)

2- Pilih Simple Book (Saiz buku)



3- Pilih 21 Gambar Untuk Di Cetak Di dalam Phone Anda 
(Kalau lebih gambar, lagi mahal la lagi tau)

Sila susun gambar lawa lawa, tengok jangan terpotong kepala ke apa ye. Pilih cover gambar mana yang nak. Pepandai yeaa






4- Pilih Premium Silk dan Checkout!







Jangan lupa isi disc kod lepas tu apply!

Lepas dah bayar online tu jangan tutup terus online bankin tu. Kembali semula untuk proses upload gambar tuu! Ingattt ye

5- harga asal rm92 jadi rm9!! Yeayy

Photobook rm1, upah abam poslaju rm8

So total Rm9.54 je yeayyyyy!!!! Include tax

























Sekiranya anda berminat untuk jimatkan kredit telefon anda boleh tekan sini.
Blogger ( 3 ulasan )
  1. Daftar sekarang dan pasang jagoammu (Upd4te Bett1ng)
    minimal depo/wd hanya 50rb

    BalasPadam
  2. F4ns Bett1ng Aman dan terpercay4
    Info lebih lanjut : 5ee80afe :)

    BalasPadam
  3. Dengan minimal deposit 10.000, kalian bisa mencoba keberuntungannya bersama dengan kami
    segera add pin bb kami D87604A1, ditunggu ya di D3W4PK**

    BalasPadam

Sedang Hangat

©2014 Siakapkeli
" "