Bacaan
Hangat
Terkini
Viral

"Saya Hanya Bergurau Tentang Datuk Vida," - Chef Wan



"Jauh daripada hati saya tak pernah berdendam atau pun nak melepaskan geram terhadap dia (Vida)," itulah yang dinyatakan Datuk Redzuawan Ismail atau Chef Wan terhadap usahawan Datuk Seri Vida.

Chef selebriti terkenal itu berkata dia mengagumi semangat yang ada pada Vida dan tidak pernah berasa iri hati dengan kejayaan wanita tersebut.

"Saya berasakan dia seorang wanita baik, bercita-cita tinggi dan kalau dia nak... dia nak juga," tulisnya dalam ruangan akaun Instagram miliknya.

Terdahulu, Chef Wan pernah mengeluarkan pendapat yang agak lantang mengenai penamilan Vida selaku penaja program televisyen.

Antaranya, Chef Wan megecam tindakan Vida yang gemar menayangkan kemewahan di laman sosial.

Chef Wan turut mengakui hanya bergurau dengan Vida pada malam siaran langsung Konsert Gegar Vaganza hujung minggu lalu.


Alamak i kena tembak lagi la... Hee hee baik apa pun i take what happened last night as gurauan senda DS Vida. Masa Hari Ulangtahun Majalah Wanita 40 tahun pun saya dah explain to her why and also appologised to her if she terasa hati but at the same time i stand by my word and principal. Let past be on the past and that kita sama2 belajar dari kesilapan masing2 baik saya mau pun DS Vida. I still like her gila2 personality and for just wanting to be herself pun. Bila i was offered last night to be one of the jury depa tanya saya tak pe ke? Takut Chef tak selesa ke as DS taja show itu. I said..." La saya tak ada anything against her..no hasad dengki..berdendam etc in my heart pun or neither saya rasa guilty to say what i just said pun" Lets not dwell the thing of the past as we cant reverse them back pun. As manusia kita jangan simpan kemarahan mau pun berdendam berpanjangan malahan bermaafan..forgive and forget and look forward to the future. Deep inside my heart last night i dont think DS berdendam atau pun nak melepaskan geram dia. I am hopping tidak la. Sebab meeting her twice i still find her to be such a nice lady too except her personality is very strong, powerful and very determine. Dia nak ...dia nak jugak! Adoi mcm ni kena start sebulan telan 5 botol Pamoga dahulu la sebelum masuk meminang. Jika tidak tercabut kepala lutut saya nanti DS! Pls do forgive her for her action last night. I didnt thing she was attacking me on purpose if its true pun saya sudah memaafkan dia. I just want a happy and honest life. Minus all this drama minggu ini. Its so important untuk menjauhi sifat2 yg dendam atau pun marah yg berpanjangan. Remember i am Mr Sunshine. I need to smile and put everything in the past but look forward to a better future by being a more understanding, compassionate and forgiving to others. Life is so beautiful. Enjoy it while u can by being happy selalu. Insyallah Allah will show all of us that light at the end of the tunnel. Sedikit lebih kurang sudah. Tak ada yg kita rugi pun memaaf kan orang lain.
A post shared by chef wan (@chefwan58) on
"Apa yang berlaku hanya gurauan senda dengan DS Vida. Saya suka dengan personaliti gila-gilanya dan dia hanya menjadi diri sendiri.

"Soal meminang, nampaknya kena telan lima botol Pamoga dahulu la sebelum masuk meminang, jika tidak tercabut kepala lutut saya nanti DS!," seloroh Chef Wan.

Beliau juga berharap apa yang telah berlaku antara dia dan Vida menjadi pengajaran dan tidak perlu dikenang lagi.

Malah, dia memilih untuk memaafkan dan tidak mahu terus berdrama.

"Penting untuk kita menjauhi sifat dendam atau pun marah yang berpanjangan.

"Sebagai manusia kita jangan simpan kemarahan mahu pun berdendam berpanjangan, elok bermaafan... forgive and forget and look forward to the future," ujarnya.

Video yang dimuat naik itu mendapat tontonan 67,125 dan pengikut chef selebriti bersetuju dengan luahan tersebut.


Sumber - mStar
Sekiranya anda berminat untuk jimatkan kredit telefon anda boleh tekan sini.
Blogger ( 4 ulasan )
  1. #fansbetting situs b0la online terpercaya :)

    BalasPadam
  2. yuk..., segera bergabung dengan kami di updatebetting
    add pin aku ya 7.A.C.D.8.5.6.0

    BalasPadam
  3. AJOQQ menyediakan permainan poker,domino, bandarq, bandarpoker, aduq, sakong dan capsa :)
    ayo segera bergabung bersama kami dan menangkan uang setiap harinya :)
    AJOQQ juga menyediakan bonus rollingan sebanyak 0.3% dan bonus referal sebanyak 20% :)

    BalasPadam
  4. Promo www.Fanspoker.com :
    - Bonus Freechips 5.000 - 10.000 setiap hari (1 hari dibagikan 1 kali) hanya dengan minimal deposit 50.000 dan minimal deposit 100.000 ke atas
    - Bonus Cashback 0.5% Setiap Senin
    - Bonus Referal 20% Seumur Hidup
    || bbm : 55F97BD0 || WA : +855964283802 || LINE : +855964283802 ||

    BalasPadam

Sedang Hangat

©2014 Siakapkeli