Bacaan
Hangat
Terkini
Viral

Jom Guna Aplikasi Boost App Untuk Dapatkan Kredit Tambahan Apabila Anda Topup Dan Nikmati Baucer Diskaun Pembelian Sehingga 60%


Tahun dah cecah 2017 tapi korang masih menggunakan kad topup ‘gores dan menang’? Jika ya, rasanya sudah tiba masa untuk korang ubah dan menggunakan cara lebih bijak untuk topup dengan menggunakan aplikasi di peranti mudah alih korang sahaja.
Artikel ini bukanlah bertujuan untuk memburuk-burukkan kad topup tetapi memandangkan sudah wujud cara lebih baik untuk menguruskan perbelanjaan kredit prabayar secara berhemah – mengapa kita tidak gunakan sahaja?
Tanpa melengah-lengahkan masa, memperkenalkan aplikasi App Boost! Sejenis aplikasi pengurusan topup dan kredit prabayar. Melalui aplikasi ini, korang boleh topup dengan lebih mudah dan berpeluang untuk memenangi hadiah menarik yang takkan anda lepaskan.
Aplikasi ini boleh diguna pakai untuk kesemua rangkaian, Xpax, Digi, U Mobile, Hotlink dan seangkatan dengannya. Yang paling best sekali kredit Boost tidak mempunyai had luput, boleh guna sampai bila-bila!

Jadi, macamana korang nak mula guna App Boost ni?
Pertama sekali korang wajib muat turun aplikasi App Boost ni terlebih dahulu. Kemudian korang perlu buat pendaftaran yang mengambil masa kurang 30 saat mengikut kepantasan korang taip. Dan masa diambil untuk topup hanya di bawah 5 saat! Tak percaya, cuba lah sendiri.
Korang juga berada dalam golongan bernasib baik sebab pengguna yang baru mendaftar dengan App Boost akan menerima kredit Boost percuma RM 8. 



Yang paling bestnya, korang akan dapat kredit ekstra setiap kali korang topup menggunakan aplikasi App Boost. Lekas daftar dan topup kredit melalui aplikasi ini.






Tahun dah cecah 2017 tapi korang masih menggunakan kad topup ‘gores dan menang’? Jika ya, rasanya sudah tiba masa untuk korang ubah dan menggunakan cara lebih bijak untuk topup dengan menggunakan aplikasi di peranti mudah alih korang sahaja.
Artikel ini bukanlah bertujuan untuk memburuk-burukkan kad topup tetapi memandangkan sudah wujud cara lebih baik untuk menguruskan perbelanjaan kredit prabayar secara berhemah – mengapa kita tidak gunakan sahaja?
Tanpa melengah-lengahkan masa, memperkenalkan aplikasi App Boost! Sejenis aplikasi pengurusan topup dan kredit prabayar. Melalui aplikasi ini, korang boleh topup dengan lebih mudah dan berpeluang untuk memenangi hadiah menarik yang takkan anda lepaskan.
Aplikasi ini boleh diguna pakai untuk kesemua rangkaian, Xpax, Digi, U Mobile, Hotlink dan seangkatan dengannya. Yang paling best sekali kredit Boost tidak mempunyai had luput, boleh guna sampai bila-bila!
Jadi, macamana korang nak mula guna App Boost ni?
Pertama sekali korang wajib muat turun aplikasi App Boost ni terlebih dahulu. Kemudian korang perlu buat pendaftaran yang mengambil masa kurang 30 saat mengikut kepantasan korang taip. Dan masa diambil untuk topup hanya di bawah 5 saat! Tak percaya, cuba lah sendiri.
Korang juga berada dalam golongan bernasib baik sebab pengguna yang baru mendaftar dengan App Boost akan menerima kredit Boost percuma RM 8. 
Yang paling bestnya, korang akan dapat kredit ekstra setiap kali korang topup menggunakan aplikasi App Boost. Lekas daftar dan topup kredit melalui aplikasi ini.
Selepas topup, korang juga boleh guna ciri “Shake” untuk mendapatkan ganjaran menarik. Dah la dapat kredit ekstra bila topup, boleh pulak shake shake dapat reward.
Selain dari topup kredit,  korang juga boleh guna aplikasi ini untuk topup korang punya Steam Wallet dan token Asphalt 8 untuk membeli permainan dari Steam dan Asphalt.

Pastikan korang ada Boost Credit terlebih dahulu sebelum topup korang punya Steam Wallet. Bila dah setel, barulah korang boleh topup kredit Steam Wallet dan Asphalt atau beli baucer yang ditawarkan.




Tahun dah cecah 2017 tapi korang masih menggunakan kad topup ‘gores dan menang’? Jika ya, rasanya sudah tiba masa untuk korang ubah dan menggunakan cara lebih bijak untuk topup dengan menggunakan aplikasi di peranti mudah alih korang sahaja.
Artikel ini bukanlah bertujuan untuk memburuk-burukkan kad topup tetapi memandangkan sudah wujud cara lebih baik untuk menguruskan perbelanjaan kredit prabayar secara berhemah – mengapa kita tidak gunakan sahaja?
Tanpa melengah-lengahkan masa, memperkenalkan aplikasi App Boost! Sejenis aplikasi pengurusan topup dan kredit prabayar. Melalui aplikasi ini, korang boleh topup dengan lebih mudah dan berpeluang untuk memenangi hadiah menarik yang takkan anda lepaskan.
Aplikasi ini boleh diguna pakai untuk kesemua rangkaian, Xpax, Digi, U Mobile, Hotlink dan seangkatan dengannya. Yang paling best sekali kredit Boost tidak mempunyai had luput, boleh guna sampai bila-bila!
Jadi, macamana korang nak mula guna App Boost ni?
Pertama sekali korang wajib muat turun aplikasi App Boost ni terlebih dahulu. Kemudian korang perlu buat pendaftaran yang mengambil masa kurang 30 saat mengikut kepantasan korang taip. Dan masa diambil untuk topup hanya di bawah 5 saat! Tak percaya, cuba lah sendiri.
Korang juga berada dalam golongan bernasib baik sebab pengguna yang baru mendaftar dengan App Boost akan menerima kredit Boost percuma RM 8. 
Yang paling bestnya, korang akan dapat kredit ekstra setiap kali korang topup menggunakan aplikasi App Boost. Lekas daftar dan topup kredit melalui aplikasi ini.
Selepas topup, korang juga boleh guna ciri “Shake” untuk mendapatkan ganjaran menarik. Dah la dapat kredit ekstra bila topup, boleh pulak shake shake dapat reward.
Selain dari topup kredit,  korang juga boleh guna aplikasi ini untuk topup korang punya Steam Wallet dan token Asphalt 8 untuk membeli permainan dari Steam dan Asphalt.
Pastikan korang ada Boost Credit terlebih dahulu sebelum topup korang punya Steam Wallet. Bila dah setel, barulah korang boleh topup kredit Steam Wallet dan Asphalt atau beli baucer yang ditawarkan.
Untuk mendapatkan baucer dan promosi menarik, korang boleh pergi ke bahagian “Digital Shop”. Kemudian pergi ke ruang promosi yang disediakan. Pilih lah kategori yang mana korang suka.

Banyak gila tawaran baucer yang ada kat sini termasuklah baucer promosi dengan potongan harga sehingga 60% dari 12 jenama terkemuka, dan akan bertambah dari masa ke semasa.




Tahun dah cecah 2017 tapi korang masih menggunakan kad topup ‘gores dan menang’? Jika ya, rasanya sudah tiba masa untuk korang ubah dan menggunakan cara lebih bijak untuk topup dengan menggunakan aplikasi di peranti mudah alih korang sahaja.
Artikel ini bukanlah bertujuan untuk memburuk-burukkan kad topup tetapi memandangkan sudah wujud cara lebih baik untuk menguruskan perbelanjaan kredit prabayar secara berhemah – mengapa kita tidak gunakan sahaja?
Tanpa melengah-lengahkan masa, memperkenalkan aplikasi App Boost! Sejenis aplikasi pengurusan topup dan kredit prabayar. Melalui aplikasi ini, korang boleh topup dengan lebih mudah dan berpeluang untuk memenangi hadiah menarik yang takkan anda lepaskan.
Aplikasi ini boleh diguna pakai untuk kesemua rangkaian, Xpax, Digi, U Mobile, Hotlink dan seangkatan dengannya. Yang paling best sekali kredit Boost tidak mempunyai had luput, boleh guna sampai bila-bila!
Jadi, macamana korang nak mula guna App Boost ni?
Pertama sekali korang wajib muat turun aplikasi App Boost ni terlebih dahulu. Kemudian korang perlu buat pendaftaran yang mengambil masa kurang 30 saat mengikut kepantasan korang taip. Dan masa diambil untuk topup hanya di bawah 5 saat! Tak percaya, cuba lah sendiri.
Korang juga berada dalam golongan bernasib baik sebab pengguna yang baru mendaftar dengan App Boost akan menerima kredit Boost percuma RM 8. 
Yang paling bestnya, korang akan dapat kredit ekstra setiap kali korang topup menggunakan aplikasi App Boost. Lekas daftar dan topup kredit melalui aplikasi ini.
Selepas topup, korang juga boleh guna ciri “Shake” untuk mendapatkan ganjaran menarik. Dah la dapat kredit ekstra bila topup, boleh pulak shake shake dapat reward.
Selain dari topup kredit,  korang juga boleh guna aplikasi ini untuk topup korang punya Steam Wallet dan token Asphalt 8 untuk membeli permainan dari Steam dan Asphalt.
Pastikan korang ada Boost Credit terlebih dahulu sebelum topup korang punya Steam Wallet. Bila dah setel, barulah korang boleh topup kredit Steam Wallet dan Asphalt atau beli baucer yang ditawarkan.
Untuk mendapatkan baucer dan promosi menarik, korang boleh pergi ke bahagian “Digital Shop”. Kemudian pergi ke ruang promosi yang disediakan. Pilih lah kategori yang mana korang suka.
Banyak gila tawaran baucer yang ada kat sini termasuklah baucer promosi dengan potongan harga sehingga 60% dari 12 jenama terkemuka, dan akan bertambah dari masa ke semasa.
Buat kaki shopping online, korang juga boleh dapatkan diskaun baucer pembelian dari Lazada, Zalora dan 11Street di kategori ‘Online Shop’. Kalau nak cari baucer kedai makan, boleh pergi ke kategori ‘F&B’. Macam-macam ada kat situ.

Nak tengok wayang tapi nak jimat? Pilih kategori ‘Entertainment’ dan korang boleh jumpa promosi diskaun dari MBO. Tak cukup lagi? Diskaun dari Fave pun ada. Banyak sangatlah kalau nak cerita satu-satu, korang pergi lah tengok sendiri.




Tahun dah cecah 2017 tapi korang masih menggunakan kad topup ‘gores dan menang’? Jika ya, rasanya sudah tiba masa untuk korang ubah dan menggunakan cara lebih bijak untuk topup dengan menggunakan aplikasi di peranti mudah alih korang sahaja.
Artikel ini bukanlah bertujuan untuk memburuk-burukkan kad topup tetapi memandangkan sudah wujud cara lebih baik untuk menguruskan perbelanjaan kredit prabayar secara berhemah – mengapa kita tidak gunakan sahaja?
Tanpa melengah-lengahkan masa, memperkenalkan aplikasi App Boost! Sejenis aplikasi pengurusan topup dan kredit prabayar. Melalui aplikasi ini, korang boleh topup dengan lebih mudah dan berpeluang untuk memenangi hadiah menarik yang takkan anda lepaskan.
Aplikasi ini boleh diguna pakai untuk kesemua rangkaian, Xpax, Digi, U Mobile, Hotlink dan seangkatan dengannya. Yang paling best sekali kredit Boost tidak mempunyai had luput, boleh guna sampai bila-bila!
Jadi, macamana korang nak mula guna App Boost ni?
Pertama sekali korang wajib muat turun aplikasi App Boost ni terlebih dahulu. Kemudian korang perlu buat pendaftaran yang mengambil masa kurang 30 saat mengikut kepantasan korang taip. Dan masa diambil untuk topup hanya di bawah 5 saat! Tak percaya, cuba lah sendiri.
Korang juga berada dalam golongan bernasib baik sebab pengguna yang baru mendaftar dengan App Boost akan menerima kredit Boost percuma RM 8. 
Yang paling bestnya, korang akan dapat kredit ekstra setiap kali korang topup menggunakan aplikasi App Boost. Lekas daftar dan topup kredit melalui aplikasi ini.
Selepas topup, korang juga boleh guna ciri “Shake” untuk mendapatkan ganjaran menarik. Dah la dapat kredit ekstra bila topup, boleh pulak shake shake dapat reward.
Selain dari topup kredit,  korang juga boleh guna aplikasi ini untuk topup korang punya Steam Wallet dan token Asphalt 8 untuk membeli permainan dari Steam dan Asphalt.
Pastikan korang ada Boost Credit terlebih dahulu sebelum topup korang punya Steam Wallet. Bila dah setel, barulah korang boleh topup kredit Steam Wallet dan Asphalt atau beli baucer yang ditawarkan.
Untuk mendapatkan baucer dan promosi menarik, korang boleh pergi ke bahagian “Digital Shop”. Kemudian pergi ke ruang promosi yang disediakan. Pilih lah kategori yang mana korang suka.
Banyak gila tawaran baucer yang ada kat sini termasuklah baucer promosi dengan potongan harga sehingga 60% dari 12 jenama terkemuka, dan akan bertambah dari masa ke semasa.
Buat kaki shopping online, korang juga boleh dapatkan diskaun baucer pembelian dari Lazada, Zalora dan 11Street di kategori ‘Online Shop’. Kalau nak cari baucer kedai makan, boleh pergi ke kategori ‘F&B’. Macam-macam ada kat situ.
Nak tengok wayang tapi nak jimat? Pilih kategori ‘Entertainment’ dan korang boleh jumpa promosi diskaun dari MBO. Tak cukup lagi? Diskaun dari Fave pun ada. Banyak sangatlah kalau nak cerita satu-satu, korang pergi lah tengok sendiri.
Baik korang check it out cepat-cepat sebelum korang menyesal tak ingat dunia.
Ha, lagi satu nak bagitau, di musim perayaan ini, pengguna App Boost juga boleh menghantar hadiah kepada kenalan istimewa. Kira macam bagi duit raya la tapi apakata raya tahun ni tukar sikit gaya bagi duit raya. Baru la hari raya ada gaya bro!



Tahun dah cecah 2017 tapi korang masih menggunakan kad topup ‘gores dan menang’? Jika ya, rasanya sudah tiba masa untuk korang ubah dan menggunakan cara lebih bijak untuk topup dengan menggunakan aplikasi di peranti mudah alih korang sahaja.
Artikel ini bukanlah bertujuan untuk memburuk-burukkan kad topup tetapi memandangkan sudah wujud cara lebih baik untuk menguruskan perbelanjaan kredit prabayar secara berhemah – mengapa kita tidak gunakan sahaja?
Tanpa melengah-lengahkan masa, memperkenalkan aplikasi App Boost! Sejenis aplikasi pengurusan topup dan kredit prabayar. Melalui aplikasi ini, korang boleh topup dengan lebih mudah dan berpeluang untuk memenangi hadiah menarik yang takkan anda lepaskan.
Aplikasi ini boleh diguna pakai untuk kesemua rangkaian, Xpax, Digi, U Mobile, Hotlink dan seangkatan dengannya. Yang paling best sekali kredit Boost tidak mempunyai had luput, boleh guna sampai bila-bila!
Jadi, macamana korang nak mula guna App Boost ni?
Pertama sekali korang wajib muat turun aplikasi App Boost ni terlebih dahulu. Kemudian korang perlu buat pendaftaran yang mengambil masa kurang 30 saat mengikut kepantasan korang taip. Dan masa diambil untuk topup hanya di bawah 5 saat! Tak percaya, cuba lah sendiri.
Korang juga berada dalam golongan bernasib baik sebab pengguna yang baru mendaftar dengan App Boost akan menerima kredit Boost percuma RM 8. 
Yang paling bestnya, korang akan dapat kredit ekstra setiap kali korang topup menggunakan aplikasi App Boost. Lekas daftar dan topup kredit melalui aplikasi ini.
Selepas topup, korang juga boleh guna ciri “Shake” untuk mendapatkan ganjaran menarik. Dah la dapat kredit ekstra bila topup, boleh pulak shake shake dapat reward.
Selain dari topup kredit,  korang juga boleh guna aplikasi ini untuk topup korang punya Steam Wallet dan token Asphalt 8 untuk membeli permainan dari Steam dan Asphalt.
Pastikan korang ada Boost Credit terlebih dahulu sebelum topup korang punya Steam Wallet. Bila dah setel, barulah korang boleh topup kredit Steam Wallet dan Asphalt atau beli baucer yang ditawarkan.
Untuk mendapatkan baucer dan promosi menarik, korang boleh pergi ke bahagian “Digital Shop”. Kemudian pergi ke ruang promosi yang disediakan. Pilih lah kategori yang mana korang suka.
Banyak gila tawaran baucer yang ada kat sini termasuklah baucer promosi dengan potongan harga sehingga 60% dari 12 jenama terkemuka, dan akan bertambah dari masa ke semasa.
Buat kaki shopping online, korang juga boleh dapatkan diskaun baucer pembelian dari Lazada, Zalora dan 11Street di kategori ‘Online Shop’. Kalau nak cari baucer kedai makan, boleh pergi ke kategori ‘F&B’. Macam-macam ada kat situ.
Nak tengok wayang tapi nak jimat? Pilih kategori ‘Entertainment’ dan korang boleh jumpa promosi diskaun dari MBO. Tak cukup lagi? Diskaun dari Fave pun ada. Banyak sangatlah kalau nak cerita satu-satu, korang pergi lah tengok sendiri.
Baik korang check it out cepat-cepat sebelum korang menyesal tak ingat dunia.
Ha, lagi satu nak bagitau, di musim perayaan ini, pengguna App Boost juga boleh menghantar hadiah kepada kenalan istimewa. Kira macam bagi duit raya la tapi apakata raya tahun ni tukar sikit gaya bagi duit raya. Baru la hari raya ada gaya bro!
Pilih lah yang mana satu kategori yang korang berkenan. Macam contoh saya pilih makanan. Lepas tu saya pilih Tea Live yang bagi diskaun sehingga 23% potongan harga. Kemudian tekan je butang ‘Send as a gift’ dan masukkan nombor telefon kenalan pilihan.
Bahagian paling best bila korang diberi pilihan untuk memilih rekaan bungkusan hadiah mengikut tema pilihan. Sekarang tengah bulan raya aidilfitri kan, korang pilih la tema raya, takkan tiba-tiba pilih tema Happy Birthday pulak, unless memang haritu birthday dia betul. Ikut korang lah. Memang rugi kalau guna prabayar tapi tak guna aplikasi ni.
Voila! Bagi duit raya done! Penerima hadiah korang tu akan dapat notifikasi melalui App Boost. Kalau diorang bukan pengguna App Boost, diorang tetap akan menerima hadiah korang melalui SMS.

Aplikasi ini boleh dimuat turun sekarang untuk pengguna  Android. Ianya juga akan hadir untuk pengguna iOS dalam masa terdekat.
Dah, pergi sana download App Boost dan ikuti Boost di laman media sosial sekarang. Jumpa lagi. Bye!
Sekiranya anda berminat untuk jimatkan kredit telefon anda boleh tekan sini.
Blogger ( 3 ulasan )
  1. b0la, c4sin0, CMDbet, tangkas, sabung 4yam, dll hanya di F4NS B3TT1N9, yukk buruan.. :)

    BalasPadam

  2. Yuk daftarkan diri anda bersama kami di k.e.l.i.n.c.i.99 ya..
    Di Add Ya kontak 2.B.1.E.7.B.8.4...
    ada CS ANGELNA yang cantik...
    dapatkan freechip 5000 setiap hari nya..

    BalasPadam
  3. segera bergabung dengan kami di u+p+d+a+t+e+b+e+t+t+i+n+g
    add pin aku ya 7.A.C.D.8.5.6.0

    BalasPadam

Sedang Hangat

©2014 Siakapkeli