Bacaan
Hangat
Terkini
Viral

Hilangkan Kesan Minyak Alat Solek Pada Tudung, Hanya Guna Campuran Bedak Bayi & Serbuk Pencuci Sahaja

3 ulasan

Bab membasuh pakaian memang dah menjadi rutin harian, lebih-lebih lagi kalau dah setiap hari bertukar-tukar pakaian, kalau tak penuh mesin basuh, memang tak sah.

Lebih-lebih lagi buat wanita yang bertudung, dan memakai alat solek pada masa yang sama, mesti akan berdepan dengan situasi tudung kotor dek kerana terkena kesan-kesan alat solek, dan berminyak.

Kalau dah setiap hari nak menyental, hilangkan kesan minyak alat solek, habis rosak tudung nanti, tapi, kalau ikut cara yang dikongsikan oleh Puan Tyma Sadini ini, mungkin lebih mudah untuk hilangkan kesan-kesan minyak muka.

Mari kita ikuti perkongsian darinya.

Hilangkan Kesan Minyak Pada 'Shawl'

Assalammualaikum girls semua, kat sini tyma nak share tips cuci shawl yang ada kesan-kesan minyak muka. Girls memang suka makeup kan tapi bila cuaca panas makeup pada muka kita mula pecah minyak then minyak krim faundation pun menepek pada shawl.

Tersangat-sangat lah susah nak hilang bila lepas mencuci. Dulu pernah try buat cara yang viral tu letak baby powder sebelum rendam dengan pencuci, tapi failed tak jadi apa. 

Tapi tyma buat je camni, bilas dengan air pencuci pastu letak powder (bedak) sekali, kalau nak tahu hasil silakan mencuba, tyma pkai Carrie Junior punya powder (bedak).


Sekiranya anda berminat untuk jimatkan kredit telefon anda boleh tekan sini.
Blogger ( 3 ulasan )
  1. Ayo daftarkan diri Anda di F4NS B3TT1N9 :)
    pin bbm 5-E-E--8-0-A-F-E

    BalasPadam
  2. mari segera bergabung bersama kami di agen updatebetting...
    silakan daftar , deposit , mainkan dan menangkan hadiahnya
    ditunggu yahhh kehadiran anda

    BalasPadam
  3. ingin mendapatkan uang banyak dengan cara cepat
    di [email protected]*p0ker || add pin bb 55F97BD0 :* :* ;)

    BalasPadam

Sedang Hangat

©2014 Siakapkeli