Bacaan
Hangat
Terkini
Viral

Aliff Syukri Muat Naik Video Penjelasan Mengenai Isu Bibik Mencuri


Usahawan tempatan, Dato' Aliff Syukri memuat naik video penjelasan mengenai isu salah seorang bibiknya yang dikatakan mencuri. Video penjelasan itu memaparkan Aliff Syukri bersama seorang 'kakak' agensi pembantu rumah yang dikenali sebagai puan Era.

Menurut Puan Era, dia datang berjumpa dengan Aliff Syukri atas faktor persahabatan selepas melihat usahawan itu buntu dengan masalah pembantu rumahnya itu.

"Akak pun tak tahu dia ambil (pembantu rumah yang terlibat) dari agensi mana, jadi bila bermasalah seorang tu, pembantu-pembantu lain pun turut terikut sama (terkesan)."

"Jadi benda biasalah, virus dalam pembantu rumah ni. Cuma nasihat akak, bila kita guna banyak pembantu rumah memang macam tu. Yang lain baik, datang seorang yang tak baik, habis semua." kata Puan Era.

Menurut Aliff Syukri pula, isu terbabit telah diselesaikan, namun beliau tidak memberitahu secara spesifik bagaimana ia diselesaikan.

"Kitorang dah baik. Dan yang tak baik tu sudah diselesaikan," kata Aliff Syukri.

Menjelaskan mengenai perasaan marahnya mengenai kejadian itu, Aliff Syukri berkata: "Bagi saya, itu adalah emosi saya bila saya melihat seorang pembantu rumah yang mencuri, nak kabur, tidak mengaku dan nak memporak perandakan pembantu rumah saya yang dah lama."

Tonton video berkenaan di bawah:

Sekiranya anda berminat untuk jimatkan kredit telefon anda boleh tekan sini.
Blogger ( 5 ulasan )
  1. admin...numpang promo yah :)
    cuma disini tempatnya game online proses mudah,cepat dan terjamin,di add yuk 5ee80afe :)

    BalasPadam
  2. mari segera bergabung bersama kami di agen updatebetting...
    silakan daftar , deposit , mainkan dan menangkan hadiahnya
    ditunggu yahhh kehadiran anda

    BalasPadam
  3. MAKLUMAT lebih lanjut layari >
    http://www.perfumehot.com/pherox.html

    untuk produk lain layari >
    http://www.perfumehot.com

    Pherox
    RM 70.00 Sahaja (pos percuma)
    (Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)

    SMS / WhatApps di talian 0193881009
    ----
    Phero-X™ bukan pheromone yang berasal dari haiwan, jadi anda boleh menggunakannya tanpa was-was. Kajian mengenai pheromones telah membuktikan yang ia boleh menaikkan sifat romantik wanita dan membuatkan mereka inginkan lebih perhatian dari lelaki. Kami menjamin 100penggunaan Phero-X™ akan menyemarakkan lagi kasih-sayang pasangan anda!
    Phero-X™ pasti akan mengubah hidup anda dan di-jamin. Jika anda tidak puashati, pulangkan kepada kami dan kami akan pulangkan pelaburan anda 100 Sila baca jaminan kami.

    heromones membolehkan anda kelihatan seksi dan menawan.
    *Phero - x - Wanita akan cuba menggoda anda tanpa anda sedari.
    * Phero - x - Lebih mata memandang kearah anda tanpa paksaan
    * Phero - x - Dengan kuasa memikat ini, anda pasti akan dapat lebih perhatian.
    * Phero - x - Anda akan dapat lebih senyuman dari wanita.
    * Phero - x - Anda dapati hubungan menjadi lebih baik secara spontan.
    * Phero - x - Hari yang anda lalui, pasti akan lebih menyeronokkan!
    * Phero - x - DI-JAMIN BERKESAN.
    ----
    Pherox
    RM 70.00 Sahaja (pos percuma)
    (Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)

    Bagaimana anda boleh dapatkan Pherox ini

    Sila SMS/WhatApps di talian 019 3881009
    www.perfumehot.com/0193881009
    www.perfumehot.com/0193881009
    www.perfumehot.com/0193881009

    BalasPadam
  4. butuh dana cuma bermodal 15.000 mari gabung di poker terpercaya hanya di ion_QQ,pin BB 58ab14f5.

    BalasPadam
  5. ingin mendapatkan uang banyak dengan cara cepat
    di [email protected]*p0ker || add pin bb 55F97BD0 :* :* ;)

    BalasPadam

Sedang Hangat

©2014 Siakapkeli