Bacaan
Hangat
Terkini
Viral

Beli Barang Secara Atas Talian, Tapi Boleh Dapatkan Kembali Wang Anda, Gadis Ini Kongsi Cara Bagaimana Untuk Lakukannya

One Comment


Sekarang ini, sudah pasti ramai di antra kita yang membeli secara atas talian, yang mana bukan sahaja boleh dapat dengan harga yang murah, tetapi juga lebih mudah, kerana tidak perlu keluar, hanya tunggu barang dinatar sahaja.

Bila membeli barang, kita juga sering mengumpul ‘point’, di mana jika ‘point’ sudah banyak, boleh digunakan untuk ‘redeem’ satu-satu barang.

Bukan itu sahaja, sebenarnya, anda boleh dapatkan kembali wang menerusi pembelian dari atas talian, kerana menurut perkongsian dari Hazel Azran ini, jika anda membuat pembelian dari atas talian, dengan melalui cara ini.

Jom kita lihat macam mana caranya.


Salam semua, Kekjel nk ajar cmne nak beli barang online macam lazada, zalora dengan dapat duit balik.. kekjel ni dicategorikan rajin la beli barang online especially Lazada. Then one of my teammates dia introduce cashback ni.

Okay ni takde kena mengena langsung MLM or apa-apa skim cepat kaya okay! Macam ni, kekjel nk beli baju kat Lazada.

Cara-cara kekjel nak dapat balik 'cashback' ni camni :


1. Kekjel pergi kat laman web MilkADeal Cashback ni dulu pastu kekjel signup macam biasa.


2. Pastu kat situ dia ada keluar la banyak shopping online punya website. So, kekjel pilih Lazada. Lazada dia ade category kan barangan dan percent dia bagi kat kita, contoh macam baju, baju ni kategori Fashion, so kalau existing customer dalam Lazada macam kekjel dah ade account kat lazada tu, dapat la 4% daripada harga kita beli tu, contoh beli baju rm100, so dia bg 4%, so kekjel dapat la rm4 balik.

3. Nanti dia akan minta kita tekan button Shop Now, haa kat situ la dia generate kite nak bli barang kat Lazada through MilkADeal Cashback ni. So kakak, abang smua tekan la tu ye

4. Then dia direct ke page Lazada. So pilih la barang ape nak beli, checkout macam biasa dan bayar la.


5. Dah settle, pergi balik page MilkADeal Cashback tu, amik My Dashboard, korang boleh tengok berapa percent korang dapat dari pembelian tadi.


6. Nak dapatkan cashback tu, kakak abang semua kena la isi kat bhgian Payment Setting tu. Contoh korang nak duit tu masuk dalam CIMB, so pilih acc CIMB, masukkan no Account, no IC, Nama penuh mcm dlm IC.. (jangan skip step ni kalau nak duit ye)

7. Untuk lebih lanjut, korang leh je g trus kat laman web MilkADeal Cashback ni. Dia ade la gtau bape percent smua

8. Kekjel tunjuk la balik gambar ye. Kekjel beli barang-barang banyak sampai cashback kekjel masa bulan 2 ke bulan 3. Masa tu lazada tengah buat birthday sales gila-gila, kekjel pun gila kejap la hahahah..


Alhamdulillah tadi Kekjel dah dapat cashback balik and dah masuk dalam account dah. So, nanti korang gi je kat website yang Kekjel cakap tu okay.

Nak share post ni share sajo, tak nak share pun takde masalah, Kekjel dah dapat cashback, korang bila lagi.

Penting:

Jangan buka guna incognito mode, nanti dia takleh trace cookies, so bila takleh trace, acano nak dapat cashback.

- Siakap Keli
Sekiranya anda berminat untuk jimatkan kredit telefon anda boleh tekan sini.
Blogger ( 1 ulasan )

Facebook ( comments)

Sedang Hangat

©2014 Siakapkeli