Bacaan
Hangat
Terkini
Viral

Barack Obama Senyap-Senyap Cuba Salurkan Hampir RM1 Bilion Kepada Palestin Sebelum Pentadbirannya BerakhirWASHINGTON: Barack Obama dilaporkan telah menginkari bantahan parti Republikan selepas dia secara senyap telah menyalurkan AS$221 juta (RM980 juta) kepada Pihak Berkuasa Palestin beberapa jam sebelum pentadbirannya berakhir.

Memetik laporan Berita Harian, seorang pegawai Jabatan Negara dan beberapa pembantu Kongres berkata, pentadbiran beliau sebelum ini secara rasmi memaklumkan kepada Kongres yang dia akan membelanjakan wang itu pada pagi Jumaat, sebelum Donald Trump menjadi presiden.

Lebih daripada AS$227 juta (RM1 bilion) dana yang diperuntukkan untuk hal ehwal luar negeri dikeluarkan ketika itu, termasuk AS$4 juta (RM17.6 juta) untuk program perubahan iklim dan AS$1.25 juta (RM5.5 juta) untuk organisasi Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB), bagaimanapun dana itu telah ditangguh ahli Kongres GOP.

Sekurang-kurangnya dua anggota GOP menangguhkan dana Palestin itu. Penangguhan Kongres umumnya dihormati cabang eksekutif tetapi tidak terikat secara perundangan.

- Siakapkeli.my
Sekiranya anda berminat untuk jimatkan kredit telefon anda boleh tekan sini.


Blogger ( 2 ulasan )
  1. Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, juga jika anda ingin membeli rumah di atas ansuran bulanan kita juga boleh menjual rumah untuk anda. supaya Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: [email protected], anda juga boleh menghubungi e-mel ini: [email protected], Mungkin ada banyak sebab mengapa anda perlu akses kepada beberapa wang tunai tambahan - daripada yang tidak dijangka pembaikan kereta atau rumah untuk membayar perkahwinan anda atau cuti khas. Tetapi apa sahaja yang anda memerlukannya, apabila anda meminjam antara $ 5,000 USD untuk 100,000 USD di atas.

    pengkhususan Syarikat.
    1) Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%.
    2) Kami juga boleh membeli sebuah rumah pilihan anda dalam mana-mana lokasi pilihan anda.

    BalasPadam

Facebook ( comments)

Sedang Hangat

©2014 Siakapkeli