Bacaan
Hangat
Terkini
Viral

(Video) Suasana Penuh Emosi, Anjing 'Ucap' Selamat Tinggal Kepada Tuannya Yang Baru Meninggal


Sebuah video yang dimuatnaik kelaman Facebook menunjukkan seekor anjing datang memberikan 'ucapan' terakhir kepada tuannya yang baru meninggal telah menyentuh hati ramai netizen seluruh dunia.

Memetik laporan DailyMail, lelaki berkenaan yang bernama Ryan Jessen pada November lalu telah pergi ke hospital untuk merawat sakit kepalanya yang disangkap migrain.

Namun doktor mengesahkan yang dia telah mengaklami pendarahan dalam otak dan tiada sebarang tanda dia akan pulih sehingga menghembuskan nafas terakhir.

Oleh itu pihak hospital membenarkan semua ahli keluarga datang melawatnya pada 30 November lalu, selain itu pihak hospital turut membenarkan mereka membawa anjing kesayangan Ryan.

Apabila anjing peliharaannya itu sampai, suasana pilu bermula apabila anjing berkenaan dilihat seolah-olah begitu sedih 'mengucapkan' selamat tinggal kepada tuaannya sebelum  baring dibahgaian kaki Ryan, berkenaan berjaya menyentuh perasaan jutaan netizen seluruh dunia.


Video yang dimuatnaik oleh adik Ryan yang bernama Michelle Jessen itu disertakan dengan kepseyn berbunyi, "pihak hospital telah melalukan perkara yang betul dengan membenarnkan kami membawa anjing kesayangan abang saya itu masuk untuk 'ucapkan' selamat tinggal, ia pasti sudah mengerti kenapa tuannya itu telah lama tidak pulang kerumah, jika anda handak tahu, abang saya itu betul-betul sayangkan anjing 'sweet' beliau ini." - Siakapkeli.my
Sumber: DailyMail
Sekiranya anda berminat untuk jimatkan kredit telefon anda boleh tekan sini.
Blogger ( 0 ulasan )

Sedang Hangat

©2014 Siakapkeli