Bacaan
Hangat
Terkini
Viral

(GAMBAR) Jualan Penghabisan Stok SaSa Serendah RM2, Jual Lebih 80 Jenama Terkemuka Dengan Potongan Lebih 70%

Ditulis oleh firdausishak, 15 Nov 2016
No Comment


Disebalik keadaan harga barang yang semakin meningkat dengan kenaikan harga barangan asas ramai antara kita berfikir terpaksa melupakan membeli barangan kehendak yang mahal.

Namun ia sebenarnya bukanlah penghalang apabila gedung kosmetik terkenal, SaSa Malaysia akan mengadakan jualan penghabisan stok dengan harga bermula serendah RM2 untuk sesetengah produk kecantikan terpilih.

Manakala mereka akan lebih 80 jenama kecantikan terkemuka seperti minyak wangi berjenama, kosmetik, penjagaan kulit, penjagaan rambut, tab mandi, produk badan dan lain-lain lagi akan diberi potongan sehingga 70%, hanya di SaSa.

Selain itu, jenama pakaian dalam wanita terkenal, Triumph turut menawarkan jualan penghabisan stok di mana jika anda membeli 5 helai bra jenama Triumph, anda layak mendapat potongan 20% manakala sebanyak 50% jika anda membeli lebih dari 10 helai bra.


 Jualan penghabisan stok ini akan berlangsung di:

Lokasi: Emerald Avenue, Selayang
Tarikh: 23 - 27 Nov 2016
Masa: 11:00-07:00
Facebook: SaSa Malaysia

*Sehingga habis stok, berdasarkan terma & syarat

Selain itu bagi mereka yang berbelanja RM200 dalam satu resit untuk barangan SaSa, mereka ini layak untuk menikmati lagi potongan sebanyak 5%.

Jadi, apa tunggu lagi, rebut peluang keemasan ini secepat mungkin kerana jualan sampai stok habis, siapa lambat dia melepas. - Siakapkeli.my

Sekiranya anda berminat untuk jimatkan kredit telefon anda boleh tekan sini.
Blogger ( 0 ulasan )

Sedang Hangat

©2014 Siakapkeli
" "