Bacaan
Hangat
Terkini
Viral

Lelaki Dakwa Cas Berubat Di Pusat Rawatan Islam Cecah RM32,000, Ibunya Terpaksa Serahkan Rantai Tangan


Seperti kita ketahui, pusat perubatan Islam adalah sebagai satu tempat untuk mendapatkan rawatan dan kebanyakan perawat memberi rawatan dengan seikhlas hati di mana bayaran alaha seikhlas ahti dan jika dikenakan bayaran pun harganya tidaklah terlalu tinggi.

Namun sejak beberapa hari lalu tersebar di laman sosial sekeping gambar bil rawatan yang dimuatnaik oleh seorang lelaki di mana beliau mendakwa telah menjadi mangsa sebuah pusat rawatan Islam.

Beliau dalam satu tulisan di laman Facebooknya meminta supaya pusat berkenaan berhenti menggunakan nama Islam untuk kepentingan diri apa dikatakan telah mengeluarkan resit yang terpapar sejumlah RM32,000 untuk rawatan yang bakal diikuti.

Beliau pada mulanya nyata terkejut, namun terpaksa meneruskan rawatan pertama selepas ibunya tidak tahan sakit lagi sehingga sanggup menyerahkan rantai emasnya berharga RM4,800 untuk memulakan rawatan.

Berikut adalah cerita penuh.Berikut adalah perbualan beliau dengan perawat pusat perubatan berkenaan yang mempersoalkan harga yang ditetapkan.


- Siakapkeli.my
Sekiranya anda berminat untuk jimatkan kredit telefon anda boleh tekan sini.
Blogger ( 0 ulasan )

Sedang Hangat

©2014 Siakapkeli