Bacaan
Hangat
Terkini
Viral

Jus Goyang Rapat Che Ta Dapat Testimoni Positif Dari Kaum Wanita. Jom Lihat Apa Kata Mereka

Ditulis oleh Roti Tisu, 22 Jun 2016
No Comment

Bagi yang belum tahu, pelakon popular, Rozita Che Wan atau lebih mesra dengan nama panggilan Che Ta kini telah mengeluarkan produk khusus untuk wanita yang dikenali dengan nama 'Goyang'. Antara dua produk yang telah dikeluarkan adalah Jus Goyang Rapat dan Pencuci Goyang Segar.

Antara dua produk tersebut, jus Goyang Rapat dilihat mendapat sambutan yang menggalakkan dari orang ramai.

Che Ta, yang juga mengamalkan produk jus Goyang Rapat mengakui sejak menggunakannya, hubungan dia dan suami lebih erat dn kesihatan dalamannya juga semakin terjaga.

Selain baik untuk dalaman wanita, Jus Goyang Rapat ini juga boleh menguatkan rahim dan sangat bagus bagi mereka yang mengalami masalah keguguran kandungan.


Keberkesanan produk terbabit boleh dilihat menerusi beberapa testimoni dari pengguna yang dilihat sentiasa berpuas hati dengan hasil yang diperoleh selepas menggunakan Jus Goyang Rapat.
Produk yang semakin mendapat tempat itu juga memerlukan pengedar dan stokis baharu. Bagi yang berminat untuk mengedar atau menjual produk Goyang Che Ta ini boleh menghubungi 013-304-1958 (PA Che Ta) untuk maklumat lanjut.

Bagi pengguna media sosial pula, bolehlah mengikuti laman Facebook Rozita Che Wan atau Instagram @rozitachewan1 untuk 'updates' dan promosi terkini produk Goyang.
Sekiranya anda berminat untuk jimatkan kredit telefon anda boleh tekan sini.
Blogger ( 0 ulasan )

Sedang Hangat

©2014 Siakapkeli
" "