Bacaan
Hangat
Terkini
Viral

Makan Mee Semangkuk Tak Puas? Jom Cuba Makan Mee Besen Pula

No Comment


Pernah makan mee dalam 'besen'? Jika tidak, rasanya minggu ini anda perlu ke Melaka dan singgah makan di Restoran Mee Besen ORI Melaka. Kami pasti anda akan berpuas hati dengan kuantiti makanan yang disediakan untuk anda. Satu 'besen' beb!

Antara menu yang popular di restoran ini adalah Talam Western yang berharga RM35. Nak tahu ape isi dalamnya? Jom tengok gambar-gambar ni.




Huh, macam-macam ada dalam tu, kalau tak kenyang makan satu besen tu ada 'something wrong' la kan dengan perut anda.

Selain dari Talam Western, menu lain yang turut digemari oleh orang ramai adalah menu Mee Besen sendiri.

Nak tahu bagaimana rupa mee besen? Lihat gambar-gambar ni.



Dari segi minuman pula, Restoran Mee Besen turut menawarkan menu menarik. Antaranya minuman dalam kategori 'float'nya. Yang paling best, harga cuma RM3.50.


Selain dari minuman float, restoran tersebut juga turut menawarkan beberapa jenis minuman unik lain. Antaranya Chocolate Milkshake Buih.



Restoran Mee Besen ORI Melaka dibuka pada hari Selasa hingga Ahad dari jam 3 petang hingga 10 malam. Untuk info lanjut boleh layari facebook page mereka.

Restoran Mee Besen beralamat di : GF 11, Pangsapuri Laksamana 1,Jalan Thamby Abdullah ,Bandar Hilir,75000 Melaka. - Siakapkeli.my



Jalan-jalan cari makan - Mee Besen
Posted by Raihana Rosnan on Friday, 26 February 2016


Alhamdulillah feedbacks cust..
Posted by MEE BESEN ORI Melaka on Monday, 25 January 2016
Sekiranya anda berminat untuk jimatkan kredit telefon anda boleh tekan sini.


Blogger ( 0 ulasan )

Facebook ( comments)

Sedang Hangat

©2014 Siakapkeli