Bacaan
Hangat
Terkini
Viral

(Video) Netizen Selar Tindakan Adik neelofa Kerana Membandingkan Sekolah Kerajaan dengan Sekolah Antarabangsa

Ditulis oleh firdausishak, 24 Feb 2016

Tindakan adik kepada Neelofa yang pelakon dan usahawan terkenal yang memuatnaik video membandingkan sekolah Antarabangsa dengan sekolah kerajaan nampaknya memakan diri apabila telah menimbulkan kemarahan netizen.

Adik Neelofa yang mesra dipanggil Ameera itu menyatakan pandangan peribadinya melalui video tersebut di mana berdasarkan pemerhatian video tersebut telah ditonton sebanyak 40ribu kali, disukai 600 orang dan tidak disukai "Dislike" sebanyak 2400 orang.

Kebanyakan netizen menganggap apa yang diutarakan oleh Ameera berkenaan agak keterlaluan kerana tidak semua orang mampu sepertinya untuk belajar disekolah yang mengenakan yuran yang tinggi seperti sekolah beliau.

Jom lihat video penuh.


Beriktu apa kata netizen terhadap video berkenaan.Perlu diketahui boleh dikatakan lebih 80 peratus rakyat Malaysia belajar di sekolah bantuan kerajaan kerana tidak mampu untuk belajar di sekolah swasta yang sudah pasti yuran yang dikenakan agak tinggi. Jadi tidaklah 'enak' untuk dibandingkan antara kedua-dua sekolah ini. - Siakapkeli.my
Sekiranya anda berminat untuk jimatkan kredit telefon anda boleh tekan sini.
Blogger ( 0 ulasan )

Sedang Hangat

©2014 Siakapkeli