Bacaan
Hangat
Terkini
Viral

(Video) Mahu Ambil Tindakan? Ada Penyokong UMNO Sanggup 'Selfie' Sambil Pasang Bendera Terbalik

Ditulis oleh firdausishak, 13 Feb 2016

Sebelum ini beberapa kawasan di Kedah sudah dipenuhi dengan bendera Barisan Nasional yang dipasang secara terbalik kerana sebagai tanda protes dengan kepimpinan UMNO negeri yang menjatukkan pemerintahan Mantan Menteri Besar, Dato Seri Mukhriz Mahathir.

Mukhtiz dalam satu video yang tersiar di laman sosial tidak menafikan ianya adalah perbuatan ahli UMNO yang tidak berpuas hati dengan apa yang dilakukan oleh kepimpinan tertinggi parti sekarang.

" Saya agak terkejut dengan apa yang berlaku, ianya mungkin tanda protes dengan apa yang berlaku, ianya datang daripada orang-orang kita snediri."

"Ada yang hantar mesej kepada saya, katanya, kalaupun Setiausaha Agung UMNO memberi amaran akan mengambil tindakan kerana memasang bendera terbalik, mereka sanggup mengambil selfie sambil memasang bendera-bendara terbalik ini," kata Mukhriz. - Siakapkeli.my


''Kalih Bendera BN'' Tanda Protes Akar Umbi UMNO - Mukhriz Mah...
#Video Komen DS Mukhriz Tun Mahathir berkenaan isu kalih bendera BN yang dilakukan akar umbi UMNO bagi menunjukkan tanda protes.Memang panas komen DS Mukhriz Mahathir.
Posted by Mukhriz Mahathir FC on Saturday, February 13, 2016
Sekiranya anda berminat untuk jimatkan kredit telefon anda boleh tekan sini.
Blogger ( 0 ulasan )

Sedang Hangat

©2014 Siakapkeli
" "