Bacaan
Hangat
Terkini
Viral

Serendah Hanya RM55 Anda Mampu Miliki Telefon Pintar LTE Terbaru Tanpa Bayar Harga Penuh


Berita baik bagi pengguna internet dan pengguna telefon pintar di Malaysia apabila syarikat telekomunikasi terkenal negara, Celcom Malaysia Sdn Bhd telah berbaik hati membuat satu tawaran hebat yang amat berbaloi untuk digunakan.

Mana tidaknya, dengan pelan terbaru yang ditawarkan, pengguna dapat memiliki telefon pintar canggih terbaru tanpa perlu membayar harga penuh telefon tersebut selain menikmati internet yang begitu murah iaitu 10GB pada harga hanya serendah RM80. Wow!

Pelan Pasca Bayar FiRST Gold (tawaran terhad)


Apa yang menarik dengan pelan ini? sudah pasti admin katakan memang berbaloi akan anda perolehi apabila menggunakan pelan ini..apa kelebihan pelan ini?


Melalui pelan yang beharga RM80 ini anda akan menikmati 10GB kuota internet untuk sebulan dengan panggilan dan SMS PERCUMA ke semua rangkaian telco di seluruh Malaysia. Anda risau rugi data bila tamat tempoh? jangan risau kerana data anda yang tidak habis itu akan dibawa ke bulan hadapan sehingga 5GB. Malah siap dapat melayari muzik percuma dengan Yonder Music selama 12 bulan.


Apa yang sungguh menarik perhatian admin sendiri adalah tawaran NewPhone™, di mana dengan penambahan yang bermula serendah RM55 anda boleh memilik telefon pintar 4G LTE baru yang ada di pasaran, bahkan anda tidak perlu membayar harga penuh peranti tersebut.



Jika anda setia menggunakannya selama 12 bulan, anda layak untuk menukar peranti yang anda guna itu dengan telefon pintar terbaru tanpa sebarang cas tambahan dan juga sebenarnya anda tidak terikat dengan apa-apa kontrak dengan bayaran bulanan yang munasabah.

Bagi admin sendiri ia adalah pilihan terbaik buat masa kini tanpa anda perlu mengeluarkan belanja yang terlalu besar untuk membeli telefon pintar LTE baru yang mencecah RM3 ribu-RM4 ribu.

Contoh pengiraan.

Harga asal telefon Sumsung Galaxy j7, RM999.

Anda daftar pelan NewPhone™, anda cuma bayar sebanyak RM55 x 12 = RM660 dan selepas 12 bulan anda layak untuk memiliki telefon pinter LTE terbaru yang keluar pada masa itu.

FATTNET daripada Xpax! (Prepaid)

Bagi pengguna setia prepaid, pihak Celcom tidak melupakan anda di mana sempena Tahun Baru Cina kali ini anda perlulah merebut peluang terhad ini.


Dengan FATTNETT daripada XPAX ini akan memberikan pertambahan kuota 8GB/bulan termasuk percuma 88 minit untuk panggilan dan juga 88 SMS percuma beserta dengan Internet Burung Hantu tanpa had!

Sehingga 29 Februari nanti, apa yang menarik untuk pengguna Xpax, anda yang mengaktifkan Yonder Music akan menikmati muzik tanpa had tanpa sebarang kos untuk internet dan dapat tambahan RM10 kredit percuma. 


Tawaran terhad Celcom’s Millions of Giveaways ini boleh dinikmati oleh pengguna FiRST™ atau Xpax by Celcom yang akan berakhir pada 15 Mac 2016.

Untuk pengetahuan semua, tawaran ini adalah terhad, di mana 'siapa cepat dia dapat'. Jadi apa lagi, jomlah segera dapatkan tawaran terhebat ini sempena Tahun Baru Cina.

Kunjungi outlet Blue Cube berdekatan dan juga rakan Celcom Xclusive Partners terpilih untuk maklumat lanjut atau layari saja www.celcom.com.my untuk info lebih lanjut. - Siakapkeli.my
Sekiranya anda berminat untuk jimatkan kredit telefon anda boleh tekan sini.


Blogger ( 21 ulasan )
  1. Aku dah lah pening kepala nak buat assigmati kali.
    Aku nament ni taw, tapi interent ya ampun deh bisa k pakai internet yg kuat & murah kalo ade. Xpax ni ok ke?sesape dah sign up lum?

    BalasPadam
    Balasan
    1. ambil lah xpax, sesuai utk student usage.

      Padam
    2. Iyup setuju tapi , macam kes sherena ni dia kekurangan internet nak buat assgmnt yg heavy.
      Kalo dia amek yg first gold ni ade 10gb pastu blh carry forward kalo dia tak hbs pakai.

      Padam
  2. Rileks laa. Cuba lah kau chilling tengok movie dulu ke dengar lagu dulu ker,
    kau jgn lah main buat jer. Nanti lagi lah kau pening kepala pastu strees.
    Kau pakai telco ape??

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Hmm tulah., sebab student laa maleh pakai bayar bulan2 ni takut kene caj mahal2 laa beb.
    Lagi pun banyak tu 10GB hmm macam takut tak habis pakai dalam sebulan tu laa.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ehh you tapi kan first gold ni i tgk bagus la. Macam kita2 yg student ni banyak sgt nak kene download . mcm i graphic mmg sah sah kene submit on time hihi.
      So i tanak kene deduct mark so i choose first gold jum la pakai banyak aw benefits dia. Boleh on wifi kalo nak share dgn kawan2 rumah hihi. (5GB complimentary WiFiPlus)

      Padam
    2. Alaa sarah ni, kalo you student duduk satu rumah 10 orang memang sesuai . boleh la bayar share share kan .
      daripada pakai yang lain tu bayar sampai 100+ haa sape yg susah nak bayar.
      First gold ni best taw mcm i dapat 5GB complimentary WiFiPlus,Up to 3GB Internet Bonus, pastuu unlimited call & sms to all networks . package paling jimat :)

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    4. Hahhaa see you gelabah dah bila dah tahu kan?
      so memamg berbaloi kan first gold ni?
      so lepas ni ypu boleh la call sape2 dan beza2 nombor okay? hihi

      Padam
    5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    7. Alolo i rase paling murah dah ni yunk oi hahaha.
      Serius taw cer carik telco lain brapa 10GB ni?wakakkaka.
      Trust me. i pun guna maaa.

      Padam
    8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. First Gold ni tak berbaloi, data dah asingkan weekday & weekend menyusahkan customer jer. Better pakai umobile, 15gb baru rm70. Lgipun 15gb tu blh guna bila2 je.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Berbaloi la utk dia ni utk buat assgmnet , student nak kan internt.
      Firts gold jugak dapat internt 1.25gb utk weeknd.

      Padam
    2. Emm my kawan pakai tu tapi coverage still searching kalo kat kampong.
      sbb jenis i suka buat kat mana2 yang i slesa. Kalau cuti sem byk sgt nak kene download. So i decide to sign up first gold ni. blh la share dgn kawan nati buat same2 5GB complimentary WiFiPlus.

      Padam
    3. berbaloi je aku pakai. Pastu takde commitment any contract lak tu .
      Bebaloi dapat call free ke semua nombor taw. free je call semua nombor. hihi

      Padam

Facebook ( comments)

Sedang Hangat

©2014 Siakapkeli