Bacaan
Hangat
Terkini
Viral

Senarai Peserta-Peserta Gegar Vaganza 3 Sudah Bocor?



Kuala Lumpur, 16 Dis - Tamatnya Gegar Vaganza 2 menyaksikan penyanyi, Siti Nordiana, menewaskan lima peserta lain iaitu, Faradhiya, Nassier Wahab, Haiza, Acong Sweet Child dan Ezad Lazim sekaligus membawa pulang wang tunai sebanyak RM100,000, pakej percutian, trofi dan peluang rakaman sebuah single terbaru terbitan Astro.

Namun belum lagi kehangatan Gegar Vaganza 2 habis, kini timbul pula ura-ura yang mengatakan senarai peserta Gegar Vaganza 3 yang dikatakan sudah terbocor.

Senarai-senarai ini menjadi bualan peminat-peminat di laman media sosial dan juga forum hiburan, Cari.

Antara nama-nama yang disebut adalah :

1.) Zarul Umbrella


2.) Maya Matahari


3.) Bandi Amuk


4.) Zamani


5.) Tomok


6.) Misha Omar

7.) Zur Eda


8.) Francesca Peter

9.) Amelina

10.) Joey


11.) Toki

12.) Syura

Namun, tidak pasti sama ada benar atau tidak senarai yang tersebar ni. Tapi adakah anda bersetuju dengannya?


Adakah senarai Gegar Vaganza 3 ni Awesomee?

Yup, tak sabar tunggu Gegar Vaganza 3
Emm.. Macam tak best je..
Tak kisah pun..
Apa kebenda tu Gegar Vaganza?
Poll Maker
Sekiranya anda berminat untuk jimatkan kredit telefon anda boleh tekan sini.


Blogger ( 2 ulasan )
  1. cuba laa kelainan kali ni. pilih artis berkumpulan pulak. mcm battle of the band. gali semula kumpulan2 lama mcm scoin, ekamatra, umbrella etc tu br laa best. br laa generasi skrg kenal penyanyi berkumpulan ni

    BalasPadam
  2. rancangan yg melalaikan manusia..lebih baik tgok Pencetus Ummah..ade juga ilmu yg baik boleh dikongsi..

    BalasPadam

Facebook ( comments)

Sedang Hangat

©2014 Siakapkeli