Bacaan
Hangat
Terkini
Viral

Patah Tulang Leher, Hilang Gigi Vape Meletup

Ditulis oleh Roti Tisu, 26 Nov 2015

COLORADO, Amerika Syarikat – Seorang lelaki patah tulang leher apabila vape yang digunakan olehnya meletup di mulut dalam kejadian di sini baru-baru ini.

Cordero Caples, 29, terpaksa menjalani pembedahan tulang belakang akibat kejadian. Selain patah tulang leher, lelaki berkenaan juga kehilangan gigi hadapan dan melecur di bahagian mulut selain keretakan tulang di beberapa bahagian muka.


Memetik laporan dari DailyNews, ketika kejadian Caples menghisap vape tersebut pada Jumaat ketika waktu rehat sebelum ianya berkenaan meletup.

Tidak dapat dipastikan sama ada dia mampu berjalan seperti biasa selepas ini. Kami hanya berharap Caples dapat sembuh sepenuhnya,” ujar salah seorang ahli keluarga Caples memetik laopran dari Kosmo!

Seorang  pekerja di kedai menjual vape di Memphis berkata letupan mungkin berlaku kerana ralat pada operator, dan dia percaya kejadian terjadi disebabkan Capbles mengecas vape tersebut dengan satu bateri yang terlalu kuat.

Namun, pengeluar vape berkenaan masih belum membuat sebarang komen tentang kejadian. - Siakapkeli.my
Sekiranya anda berminat untuk jimatkan kredit telefon anda boleh tekan sini.
Blogger ( 1 ulasan )
  1. hrp2 mereka2 yg hisap vape lps baca artikel ni boleh ambil ikhtibar...jgn fikir seronok je... musibah boleh dtg tanpa diduga wpn kita x minta

    BalasPadam

Sedang Hangat

©2014 Siakapkeli