Bacaan
Hangat
Terkini
Viral

Kawan-Kawan Cakap Nak Datang Sambut "Birthday" Saya, Tapi Sorang Pun Tak Datang

2 ulasan

Alahai, sedihnya SK baca cerita ni, mana tidaknya hari sepatutnya yang menjadi hari yang mengembirakan bagi seseorang ini nampaknya bertukar menjadi hari yang tidak dapat dilupakan baginya.

Beliau dikatakan telah menjemput kawan-kawannya untuk datang majlis hari jadinya di sebuah restoran makanan segera terkenal dan mereka janji akan datang.


Namun apabila pada hari yang dijanjikan, tiada seorang pun kelihatan rakan-rakannya, sebaliknya selepas sejam hanya beliau seorang di ruang restoran yang telah di"reserve"kan untuk majlis tersebut.


Kerana keadaan itu, beliau telah menghubungi rakan-rakannya, namun jawapan yang diterima agak mengecewakan, semua mengatakan mereka sibuk.

Kemudian, dia pun menghubungi rakan baiknya, jawapanya yang diterima membuatkan beliau bertambah kecewa, "kau ni bod*oh ke apa, kami semua bukan budak 9 tahun, kurang-kurang buatlah majlis kat Baskin Robbins dan bagi kek ais krim dekat kami," kata rakannya(mungkin dengan nada berseloroh).


"Where I can afford afford ice cream cake with my meager salary. I felt damn loser," kata beliau yang kecewa dengan rakan-rakannya.


Bertabahlah wahai si birthday boy/girl, kesian dia, kawan-kawan pun kalau sibuk ke apa ke bagi tahu dulu, ni tetiba senyap dan tidak datang. - Siakapkeli.my

Sumber: funnymalaysia
Sekiranya anda berminat untuk jimatkan kredit telefon anda boleh tekan sini.


Blogger ( 2 ulasan )
  1. Dah hadap sangat nak buat party haha.. rilek2 suda.. nak party2 bagai haga

    BalasPadam
  2. Selalunya, org yg trow party utk birth day boy/girl.. ni mesti kes, aku sibuk, org lain mesti datang punya.. last2.. semua org sibuk..

    BalasPadam

Facebook ( comments)

Sedang Hangat

©2014 Siakapkeli